VÄLKOMMEN!
Den 25 januari 2012 tog jag ett beslut. Jag var trött på att vara missnöjd med mig själv och min kropp. Jag ville också känna mig snygg och slippa skämmas!
Jag började min viktresa med att lägga om min kost och hade helt plötsligt stenkoll på vad jag stoppade i mig. Jag lärde mig att prioritera mat istället för godsaker.
Mitt mål är att jag ska kunna visa upp en kropp till sommaren som jag är nöjd med!
Följ med mig på min resa och haka på du också!
Den 25 januari 2012 tog jag ett beslut. Jag var trött på att vara missnöjd med mig själv och min kropp. Jag ville också känna mig snygg och slippa skämmas!
Jag började min viktresa med att lägga om min kost och hade helt plötsligt stenkoll på vad jag stoppade i mig. Jag lärde mig att prioritera mat istället för godsaker.
Mitt mål är att jag ska kunna visa upp en kropp till sommaren som jag är nöjd med!
Kontakta mig: emeliesjourney@hotmail.com
Småplock med dilldipp
Så här lyxar jag till en av mina måltider. Visst ser det gott ut? Jag tyckte detta var otroligt mumsigt! Och den går ju att variera på så många sätt. Bara att byta ut något till något som man gillar bättre.
En portion (ca 340 kalorier):
1 tsk olivolja
80 gram potatis
100 gram gurka
45 gram paprika
80 gram körsbärstomater
10 skivor rökt kalkonskinka
100 gram kvarg 0,1 %
Knäckebröd
Dill
Salt
Peppar
Gör så här:
Skala potatisen och skär den i strimlor. Lägg potatisen på en plåt och häll över olivoljan och lite salt. Tillaga i ugnen i 200°C tills den är färdig. Strimla grönsakerna och rulla ihop skinkan till rullar.
Ta kvargen och häll i så mycket dill du vill ha. Krydda eventuellt med salt och peppar.
Servera med knäckebröd, som även passar bra att dippa!
Kommentarer
Michelle
SV: ja eller hur :)
fanny
Sv: Ååå ja jag älskar den!!:)
Linda - Smink&Skönhets blogg.
Sv: Tack :)
ser grymt gott ut :)
Elin
såg riktigt mumsigt ut det där!!
Trackback